Проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та платформою масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» розробили навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».
Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:
– що таке нове харчове законодавство України;
– що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
– хто такі оператори ринку;
– що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
– що таке НАССР та як його правильно читати.
Курс розроблений насамперед для представників бізнесу, але також буде корисним як для фахівців державного сектору в харчовій галузі, так і для конкретного споживача.
Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за посиланням.
Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:
– що таке нове харчове законодавство України;
– що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
– хто такі оператори ринку;
– що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
– що таке НАССР та як його правильно читати.
Курс розроблений насамперед для представників бізнесу, але також буде корисним як для фахівців державного сектору в харчовій галузі, так і для конкретного споживача.
Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за посиланням.
Немає коментарів:
Дописати коментар